top of page
Hyvinvoiva, oikeudenmukainen ja kaikille turvallinen Suomi rakennetaan yhteistyöllä!
Tommi Aalto

 

- Tommi Aalto

   3. varapuheenjohtaja, Korjausliike r.p.,

   Helsingin Korjausliikkeen puheenjohtaja

  

He has an excellent political sensibility and insight

I met Mr Tommi Aalto, at an event Africa in East Helsinki, I produced at Stoa Culture centre, October 2020.  Mr Aalto participated in the panel discussion, titled "First versus Second generation immigrants, adaptation challenges and Integration in Helsinki".

He has an ample understanding of the challenges, that comes with adaptation into a new culture/home country. He made constructive interventions, with contributions. Mr Aalto has genuine interest in creating avenues, opportunities for sustainable inclusiveness, and equal representation of the diverse population of Helsinki.

I recommend him for the position of representation to the Helsinki City Council. He has an excellent political sensibility and insight. His commitment and practical approach sets him apart from the other candidates. He has shown great concern for the residents of Helsinki, along with willingness to listen to people's problems. 

I am writing to show my support to you and your campaign.

- Ogechukwu Eneh, M.Ed, Culture Producer

circle-cropped (1) (17).png

Tommi is here to bring change

 

My first initial meeting with Tommi, was at a networking event. He was eager to team up and work together on some of my projects. Our second meeting, we got to sit together and chat about his work and desire to bring change. He  has gotten to interact with different communities here in the city by building genuine relationships and friendships.

What struck me, was his observation. He  shared with me notes from a panel discussion he had attended earlier that day. It was the first time I had seen things from that perspective. He saw a gap in the way we communicate our need for change, without including the people involved. The children. Children are excluded in decision making. We make decisions about how to deal with issues they are going through from our own limited perspectives and experiences. He wanted the children to speak for themselves and also to guide us on how we can help them. Writing things on paper and having a PhD candidate speak on issues is not enough

Tommi is here to bring change. He is about inclusion. He's about the people. He's about tangible solutions. This method proves to be effective because it goes straight to the grassroots. He's not only an agent of change, he genuinely cares about the people.

- Wairimú Ndegwa, Muotisuunnittelija

circle-cropped (5).png

Hän haluaa uudistaa Suomen politiikan ja yhteiskunnan

Tommi uskoo asiaansa. Hän haluaa uudistaa Suomen politiikan ja yhteiskunnan.

- Sampo Terho, Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri, Valtioneuvosto

Sampo Terho

Huomio jokaisen tarpeen ettei kukaan jää yksin

Mitä hänestä voisin sanoa ei riittäisi 10 sivunen essee. Hän valloitti sydänmeni vuosia/ vuosikymmeniä sitten saapumalla elämääni/ elämäämme. Hänen kykynsä ottaa huomioon kaikki on äärimmäisen luontevaa ja ihailtavaa. Hän voi keskustella vakavasti ja toisessa hetkessä mukautua leikkimään/pelamaan lasten kanssa heidän ehdoillaan myös teinien kanssa hän löytää yhteisen sävelen. Ottaen ympäristöstään huomioon jokaisen tarpeen ettei kukaan jää yksin tai huomiotta. Hänen kykynsä mukutua tilanteisiin on todella hyvä ja kunnioitettava piirre ja avoimuutensa auttaa häntä tulemaan toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa vauvasta vaariin. Äänestäkää Tommia. Suomi tarvitsee hänen kaltaisiaan.

- Heli Aalto, Suurperheen äiti / Omaishoitaja / Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

circle-cropped(4).png

Utelias ja haluaa ymmärtää eri taustoista tulevia ihmisiä

Hän on luotettava ja hyvää kuuntelija! Tapasimme Tommin kanssa veljen kautta kun hän tuli ekan kerran tutustumaan meidän perhe. Tommi vaikutti mukavalta ja luotettavalta mieheltä. Hän on helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen henkilö jolle voi keskustella kaikesta asioista. Tommi on aina positiivinen, kannustava ja mahtava kuuntelija. Hän on utelias ja haluaa ymmärtää eri taustoista tulevia ihmisiä ennakkoluulottomasti. Tommista on tullut tärkeä osa perhettämme.

.

- Suriya Sq., Lähihoitaja / Tulkki / Malli

circle-cropped (1) (21).png

Kekseliäs, eteenpäin suuntautuva ja ratkaisuhakuinen

 

Tommi on avoin, spontaani, herkästi innostuva ja saa helposti myös toiset ympäristössään innostumaan. Hän on luontaisesti kiinnostunut historiasta ja yhteiskunnan toimivuuteen tässä hetkessä vaikuttavista asioista ja on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt paneutua moniin kysymyksiin syvällisesti. Tommi on myös kekseliäs, eteenpäin suuntautuva ja ratkaisuhakuinen. Kokemukset ja kontaktit eri puolilta Suomea ja myös ulkomailta ovat tuoneet avarakatseisuutta ja sallivuutta myös niitä kohtaan, jotka eivät ajattele samalla tavalla kuin hän.

- Anssi.K., Stategist / Senior Copywriter

default_avatar_male.jpg

Finland could not have raised a better gifted patriot

"There are families you are born into and there are families you choose", this is a quote Tommi mentioned to me after he helped me out of an abusive relationship. To have values is one thing and to have family/community values is quite another, Tommi is an attentive, truth telling, disciplined, hard working, humble serving, society/community ambassador. Finland could not have raised a better gifted patriot who has strong penchant to make a difference and positive impact in his community and society at large. I have no iota of doubt in my heart that Tommi will make a fine political/societal figure as I know he has a clear mind and a pure heart to serve his people and make indelible remarkable changes in peoples' lives.

- Chukwudi Chikamalu Mgbodu, Biotecnhology Research (MSc)

circle-cropped (21).png

Hän on luotettava ja sanansa mittainen mies

Tommi on kieltämättä erittäin hyvä tyyppi. Hänen kanssa on ollut tosi mukava työskennellä. Hän on luotettava ja sanansa mittainen mies. Tommi on ahkera ja päättäväinen. Hän antaa semmosen viben, että hän oikeasti välittää sinusta ja haluaa sinulle parasta. Puhumattakaan siitä, että hän on hauska ja hyvää seuraa. Kaiken kaikkiaan loisto äijä.

- Izet Mehinovic, Opiskelija

Izet Mehinovic

Hän on rohkea

 

Tommi on perusluonteeltan iloinen, nauravainen ja positiivinen. Puhelias, empaattinen ja hauska sekä rehellinen. Joskus hieman itsepäinen. Olemme tunteneet toisemme muutaman vuode mutta tiedän että voin aina luottaa häneen. Hän on minulle kuin isoveli joka on auttanut minua asioissa mistä en luulis että ketään auttais. Olen viettänyt hänen kanssaan aikaa paljon aikaa ja välitän hänestä kuin omasta perheestäni. Kuulumme eri uskontokuntiin, mikä ei ole tullut varsinaisesti meidän väliimme. Olemme kuitenkin äärimmäisen läheisiä, ja pystyn kertomaan hänelle lähes kaiken. Hän on rohkea ja tykkää haasteista. Mikään ei estä häntä tekemään jotain asiaa minkä on päätänyt tekevänsä. Osaa ota haltuun kaikki asiat ja vaikka välillä asiat menis sekasin se saa taas asiat oikeille raiteille. Hänen luottatuksensa on paras asia mitä ikinä voisi tapahtua ihmiselle koska hän ei tule koskaan pettämään luottamusta.

- K. David Brown, Malli / Jäjestyksenvalvoja

K. David Brown

Tommi on auttaa muita

Tommi kanssa on helppo tulla toimeen. Hän ei vaadi liikoja, eikä riitele turhasta. Tommi auttaa muita ja panostaa elämänmittaisiin ihmissuhtesiin. Hän pyrkii viemään asioita eteenpäin tavalla, joka tuntuu muista oikeudenmukaiselta. Tommi on ystävällinen ja rauhallinen; luovettava ja huomaavainen; kärsivällinen ja huolehtivainen.

- Demi Chidem Akyun, Senior System and Process Analyst

Demi Akyun

Hän oikeesti välittää

 

Tutustuin Tommiin veljeni kautta, veljeni ei tutustuta helposti sen kavereihin meitä ellei ole erityisen tärkeä ihminen hänelle. Kun näin Tommin ensimmäistä kerta tiesin että hänestä tule mun toinen isoveli. Hänen ei tarvinnu tehdä mitään, hänen positiivinen energia, sosiaalinen luonne  ja tottakai hänen puhdas sydän riitti siihen että meistä tulisi sisaruksia. Hänen kanssa ei ole ikinä tylsä, aina jotain puhuttava ja joka kerta uutta aihetta. Jos hän välittää susta, niin hän oikeesti välittää. Ihminen joka on sun hyvissä ja huonoissa päivissä on esimerkkinä Tommi. Kaikesta tärkein että hänen pysty luottaa silmät kiinni. Tekee hänestä erikoisen, kun vertaa ”nyky maailma”.  Välitän hänestä tosi paljon, ja hän tietää tätä. Uskon, tiedän että hän pärjää tässä tosi hyvin. Luotan siihen.

- Neda Sidighi, Kirjanpitäjä

Neda Sidighi

Hän ottaa aina kaikki huomioon

 

Tommi on helposti lähestyttävä, mukava ja tsemppaava ihminen. Hän ottaa aina kaikki huomioon ja pyrkii hoitamaan asiat niin, että kaikki on tyytyväisiä. Tommi on ahkera ja hänestä välittyy semmonen fiilis että välittää oikeasti siitä mitä tekee.

- Johanna Meronen, Personal Trainer / Promoottori

Johanna Meronen

Tommi Eduskuntaan!

 

Mun mielestä sä oot ihmisenä todella hereillä. Niin hereillä että sä osaat myös vaikuttaa sillä positiivisesti ihmisiin sun ympärillä. Sulla on jatkuvasti uusia ideoita kehittää systeemejä ja vaikka joskus olis liian vähän ympäristötekijöitä toteuttamaan niitä niin sä et silti luovuta, sit sä keksit uusia ideoita. Sulla on kirjaimellisesti iso sydän. Iso mies ja iso sydän. Loogisestihan sen pitäiskin mennä niin ja tässä tapauksessa meneekin. Kun sä autat ihmisiä niin sä teet sen niin kuin sä auttaisit itseäsi. Huolella ja välittäen. Sä oot varmasti just se sellanen unelmavävy. Ainakin huolehtivainen ja tarkka.

Tommi eduskuntaan!!! Koska sinne tarvitaan ihmisiä joilla on kyky viedä asioita eteenpäin ja jaksaa välittää muistakin kun itsestään Ja olla koko ajan aidosti oma itsensä. Nähny läheltä kuinka viet muiden asioita eteenpäin ilman minkäänlaisia taka-ajatuksia siitä, että hyötyis itse asiasta millään tavalla. Sulla on myös taito valaista ihmisiä. Sulla on tietoa ja sä mielellään jaat sitä muille. Sekin on välittämistä.

- Petriina Lesch, SaaS Sales Consultant

Petriina Lesch

Tommi hyväksyy erilaiset kultuurit ennakkoluulottomasti

 

Nuorempana mietin aina että Tommi oli jollain tavalla erilainen. Jälkikäteen ajateltuna se erilaisuus oli määrätietoisuutta. Herra painaa eteenpäin asenteella. Omaksuu taidetta, hyväksyy erilaiset kulttuurit ennakkoluulottomasti ja tutkii maailmaa ympärillään kokonaisuutena. Ja silti aina osaa pitää hauskaa. Jotenkin aina tuntui siltä että sitä seurasi vierestä ihmistä joka oli jo aikaa sitten päättänyt että tulee tekemään jotain elämällään. Niinkin korkealle tähtäävä tyyppi, mutta aina tukena, aina valmiina viettämään aikaa ystäviensä kanssa.

- Timo Salo, Tukkukauppias

Timo Salo

Avarakatseinen ja ymmärtäväinen

 

Tommi on helposti lähestyttävä, avarakaitseinen ja ymmärtäväinen. Hän tekee työnsä huolellisesti ja tarkkaan. Hän ilmaisee ajatuksensa selkeästi ja osaa tehdä päätöksiä. Tommi on aina positiivinen ja kannustava. Tommi on hyvä kuuuntelija.

- Said Adbulkadir, Monikielinen varhaiskasvatusohjaaja

circle-cropped (1) (18).png

Tommi ei pelkää osallistua keskusteluun

 

Positiivinen ja pilke silmäkulmassa. Tommi seuraa kansallisia ja kansainvälisiä teemoja monista kulmista, eikä pelkää osallistua keskusteluun. Ja usein hän on se joka niitä keskusteluita sytyttelee. Ja töissä vaikuttaa olevan pidetty esimies!

- Sakari Liljeblad, Executive Producer

Sakari Liljeblad

Ongelmanratkaisija

 

Tapasimme Tommin kanssa tapahtumatalon tuotantojen parissa. Tommi on teknisesti taitava, hänellä on kyky pureutua asioiden ytimeen. Hänestä löytyy myös erinomainen keskustelija, ongelmanratkaisija ja ideanikkari. Avarakatseinen maailmankansalainen isolla M:llä, jonka kanssa ei tarvitse olla samaa mieltä.

- Jaana Alila, Freelancer tuottaja

circle-cropped(1).png

Johtaa ilman syrjintää ja oikeudenmukaisesti

 

Tommi on todella mukava ja vastuuntuntoinen mies. Työt hän tekee kuten on tarkoitus, ja kunnolla. Hän ei stressaa liikaa asioista joihin ei voi vaikuttaa vaan koittaa löytää tavan tehdä tehtävät ajallaan. Paras sana jolla kuvailisin Tommia olisi tehokkuus. Monesti ei tarvitse käyttää kuin maalaisjärkeä ja tehdä yhteistyötä jolla työn voi saada helpommin eteenpäin. Tommin kanssa on hyvä myöskin keskustella syvemmistä asioista ilman monesti sitä seuraavaa “awkward” tunnetta. Tommia myöskin usein kiinnostaa muiden hyvinvointi tai miten sitä voitaisiin parantaa, jotta saadaan paras loppu tulos. Tiimityö on tärkeää Tommille ja sen huomaa töissä. Hän myöskin johtaa ilman syrjintää ja oikeudenmukaisesti.

- Mohammed Isse, Sales Negotiator

Mohammed Isse
bottom of page