top of page

Demokraattinen, vahva ja turvallinen Eurooppa!

Yhteiskunnassa olevien ongelmien syihin on kyettävä puuttumaan jo ennen niistä tulee turvallisuusuhkia.Keskeisin ongelma koko Euroopassa on syrjäytyminen, jonka syyt puolestaan voivat liittyä niin eriarvoistumisen kasvuun, maahanmuuttoon, radikalisoitumiseen kuin työttömyyteen.


Lisääntyvä maahanmuutto lisää tarvetta ymmärtää etnistä, kielellistä, uskonnollista ja muuta kulttuurista moninaisuutta ja edistää kulttuurien välistä vuorovaikutusta yhteiskunnassa


Ilmastonmuutos on aikamme suurin uhka joka koskettaa meitä kaikkia suorasti ja epäsuorasti niin lämpenevän ilmaston, nousevan merenpinnan, romahtavien ekosysteemien, terveysriskien, kuin heikentyneen ruuantuotannon kautta. ilmastonmuutoksen torjuminen ja pysäyttäminen tärkein tehtävämme. Se edellyttää kiertotalouden, kestävän kulutuksen ja tuotannon edistämistä.


Haluan,


  • että turvapaikkahakemuskäsittely siirretään Euroopan ulkopuolelle!

  • että suuryritysten verosunnittelu ja veronkierto laitetaan kuriin ja verot maksetaan maahan jossa voitot on tehty!

  • että Eurroopplaista puolustusyhteistyötä kehitetään ja tiivistetään!

  • että Europan unionia uudistetaan, EU:sta ei tule liittovaltiota!

  • että EU:n jäsensopimuksen ehtoja rikovat jäsenvaltiot voidaan asettaa koeajalle ja jopa erottaa uniosta!

  • että kansalaisten eurooppa tuntemusta lisätään!

  • että Eurooppa on 2030 mennessä maailman vahvin talousaluen ja johtava tiedeyhteisö!


Toimiessani europarlamentaarikkona et aina kuule tekemistäni päätöksistä, joten sinun on tärkeää tietää että perustan päätökseni niin omassa elämässäni kuin politikassa: rehellisyyteen; oikeudenmukaisuuteen; tasa-arvoon; sananvapauteen; ahkeruuteen; isänmaallisuuteen; lähimmäisenrakkauteen; ihmisoikeuksiin; yhdenvertaisuuteen; kestävään kehitykseen.


Vaalin suomalaista kulttuuriperintöä ja haluan parantaa Suomen asemaa sekä arvostusa kansainvälisenä ihmisoikeuksien suurvaltana!
11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page