top of page

Suorituskykyinen maanpuolustus

Päivitetty: 12. maalisk. 2019


Suomen puolustuksen kivijalan muodostavat yleinen asevelvollisuus ja koko maan kattava puolustus. Suomella on oltava uskottava kyky ennaltaehkäistä ja torjua sotilaalliset hyökkäykset.Puolustusvoimien strategisissa hankinnoissa ei voida tinkikä puolustuskyvyn suorituskyvystä. Kertausharjoitusten riittävästä määrästä ja vapaaehtoisen maanpuolustuksen kehittämsestä on huolehdittava.


“En pidä suomen NATO jäsenyyttä ajankohtaisena. Kannatan EU:n sisäisen puolustusyhteistyön kehittämistä.”

Puolustusvoiminen materiaalihankintojen taso on pidettävänän vänintään kolmanneksessa puolustusmenoja. Tuen puolustusteollisuuden innovaatiotoimintaa ja vientiponnisteluja aktiivisesti. Jalkaväkimiinojen hävittämisen myötä menetettyjä suorotuskukujä on korvatta kotimaisen teolisuden innovaatioilla.


Kansainvälisessä pulustusyhteistyössä

painopiste on suorituskyyjen kehittämisessä ja harjoitustoiminnassa. Keskeisiä kumppaneita ovat mm. Ruotsi ja muut Pohjoimaat, Yhdysvallat, NATO ja EU. En pidä suomen NATO jäsenyyttä ajankohtaisena. Kannatan EU:n sisäisen puolustusyhteistyön kehittämistä. Kriisinhallintaoperaattioissa on keskityttävä vain kaikkein vaikuttavimpiin ja pulustuksemme suorituskysyä kehittäviin operaatioihin.8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Yorumlar


bottom of page