top of page

Haluan turvata SOTE-palvelut ihmisen ehdoilla

Päivitetty: 13. maalisk. 2019


Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden rahoitus täytyy olla kestävällä pohjalla.Tuleville sukupolville täytyy myös voida tarjota monipuoliset ja laadukkaat terveyspalvelut. Terveydenhuollossa on panostettava etenkin ennaltaehkäisyyn ja sitä kautta elintapasairauksien vähentämiseen.


“Sivistystynytyhteiskunnan on huolehdittava myös niistä jäsenistään, jotka eivät siihen itse pysty.”

Sivistystynytyhteiskunnan on huolehdittava myös niistä jäsenistään, jotka eivät siihen itse pysty. Laadukkailla sosiaalihuollon palveluilla vähennetään eriarvoistumiskehitystä ja ehkäistään syrjäytymistä. Niin ikäihmisten kuin nuorten aikuisten parissa lisääntyneeseen yksinäisyyteen on puututtava.


Perhepolitiikalla tulee tukea suomalaisten syntyvyyden kasvua. Kun perheet ovivat hyvin, Suomi voi hyvin. Omaishoitajien arvokasta työtä on tuettava, ja ikäihmisile on taattava arvokas vanhuus.


Kunniotan isoisäni perintöä

ja sotiemme veteraanien isänmaan eteen tekemää arvokasta työtä. Sitoudun edistämään veteraanisukupolven kuntouttamista sekä kotiin tarjottavia palveluja. Jokaisella seniorikansalaisella on oikeus vanheta arvokkaasti.24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page